Bart van Duijnhoven

Bomen hebben altijd al mijn interesse gehad. Het is zo indrukwekkend om te zien wat bomen voor ons betekenen. Ze zijn zelfs een oplossing voor de klimaatproblematiek. Ik werk al best lang met bomen. Eerst als zelfstandige in de uitvoering als ETW-er. Van daaruit ben ik Boomveiligheidscontroleur geworden en vervolgens heb ik me ontwikkeld tot Boomtechnisch adviseur. Nu zelfs met een specialisatie in veterane bomen. Super boeiend. Iedere dag ga ik op pad, soms met behulp van mijn onderzoeksapparatuur, om onderzoek te doen om tot een onafhankelijke advies te komen voor onze opdrachtgevers. Hierbij kijk ik ook hoe een omgeving zich aan kan passen aan de boom. Om zo bomen te laten leven. Ja, daar word ik echt blij van.  

Mijn verhaal? Oude bomen in hun omgeving laten leven.

Werk met bomen
Werk met bomen
Werk met bomen

Doorgroeien in je carrière.

Dat is pas een goed verhaal.

Of je nu werk maakt van boomverzorging, onderzoek, inspectie, techniek of onderhoud, bij Nationale Bomenbank en Terra Nostra groei je uit tot boomexpert. Zo klimmen we samen naar jouw top; waar je interesse ook ligt.

Werk met bomen

Werk met bomen.

Dan heb je wat te vertellen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang