Gijsbert Verrips

Ik hou ervan om lekker bezig te zijn en om aan het einde van een werkdag te kunnen zeggen: kijk dat heb ik gedaan. Daarom werd ik timmerman, maar wilde meer afwisseling. Het mocht wel wat spectaculairder allemaal. In mijn vrije tijd hielp ik wel eens iemand met bomen snoeien. Dat klimmen in die bomen vond én vind ik echt super!  Als ik hier nou eens mijn werk van kan maken dat zou helemaal geweldig zijn. Via vrienden kwam ik in contact met Nationale Bomenbank. En sinds ruim een jaar ben ik nu leerling boomverzorger. Ieder dag ga ik met plezier aan de slag. Ik hoop vakbekwaam boomverzorger te worden, maar ook Nederlands kampioen boomklimmen. Trainen daarvoor doe ik eigenlijk iedere dag, gewoon op mijn werk. Hoe mooi is dat?  

Mijn verhaal? Vakbekwaam boomverzorger worden.

Werk met bomen
Werk met bomen
Werk met bomen

Doorgroeien in je carrière.

Dat is pas een goed verhaal.

Of je nu werk maakt van boomverzorging, onderzoek, inspectie, techniek of onderhoud, bij Nationale Bomenbank en Terra Nostra groei je uit tot boomexpert. Zo klimmen we samen naar jouw top; waar je interesse ook ligt.

Werk met bomen

Werk met bomen.

Dan heb je wat te vertellen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang