Isobel Schreuder

Ik hou ervan om lekker buiten te zijn. Met mijn handen iets te maken. Daarom koos ik ervoor om hovenier te worden. En zo kwam ik in aanraking met bomen. Daar werd ik enorm door geboeid. Ik wilde steeds meer met bomen doen, dus googelde ik hoe je boomverzorger kunt worden. Nationale Bomenbank viel me gelijk op door haar professionaliteit. Het contact was zo gelegd. Ze vertelden me over de eindeloze mogelijkheden om te werken met bomen. Van het één kwam het ander. Nu ben ik leerling boomverzorger. Super leuk. Lekker buiten én uitdagend. Ik klim in bomen. Ga met de hoogwerker omhoog. Leer bomen snoeien, bomen verplanten en nog veel meer. Prachtig! Ik wil alles weten over bomen. Uiteindelijk wil ik graag ecologisch onderzoeker worden. Dat kan bijvoorbeeld weer bij Terra Nostra, het zusterbedrijf van Nationale Bomenbank dat gespecialiseerd is in boomonderzoek.

Mijn verhaal? Alles weten over bomen.

Werk met bomen
Werk met bomen
Werk met bomen

Doorgroeien in je carrière.

Dat is pas een goed verhaal.

Of je nu werk maakt van boomverzorging, onderzoek, inspectie, techniek of onderhoud, bij Nationale Bomenbank en Terra Nostra groei je uit tot boomexpert. Zo klimmen we samen naar jouw top; waar je interesse ook ligt.

Werk met bomen

Werk met bomen.

Dan heb je wat te vertellen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang