Laurens Lingen

Het was een hele zoektocht voor ik er achter kwam welke baan mij het beste past. Nu ben ik accountmanager bij Nationale Bomenbank en voel me als een vis in het water. 

Na de HAVO startte ik met HBO commerciële economie Sport & Marketing. Tijdens mijn stage zat ik hele dagen met Excel te spelen. Ik vond er niets aan dat binnen zitten. Ik stopte met mijn studie en ging de woninginrichting in. Vloeren leggen. Lekker aanpakken. Toch besloot ik mijn HBO af te maken en startte in de autobranche. Weer zat ik bijna 100% van mijn tijd naar een computerscherm te kijken. Terwijl ik naar buiten wil. Aanpakken. De natuur in. Ik kwam in contact met Nationale Bomenbank en begon met bomen te snoeien. Heerlijk vond ik het maar niet om heel lang te doen. Bij Nationale Bomenbank kijken ze waar je talent ligt en zij vroegen me als werkvoorbereider/calculator. Dit had ik snel onder de knie. 

Ondertussen ronde ik met succes de opleiding tot European Tree Technican (ETT) af. Toen er een vacature als accountmanager vrij kwam riep ik gelijk: net wat voor mij! Hierin komt voor mij alles samen: de natuur, op pad zijn maar ook het contact met mensen. Want ja ik ben ook een echt mensen mens!

Mijn verhaal? Ik ben een natuurmens. Altijd al geweest. 

Werk met bomen
Werk met bomen
Werk met bomen

Doorgroeien in je carrière.

Dat is pas een goed verhaal.

Of je nu werk maakt van boomverzorging, onderzoek, inspectie, techniek of onderhoud, bij Nationale Bomenbank en Terra Nostra groei je uit tot boomexpert. Zo klimmen we samen naar jouw top; waar je interesse ook ligt.

Werk met bomen

Werk met bomen.

Dan heb je wat te vertellen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang