Over ons.

Wij hebben wat te vertellen.

Wij laten bomen leven. Onze bedrijven – Nationale Bomenbank en Terra Nostra - hebben een diepgewortelde bomen-passie. Van stam tot kroon, van wetenschap tot snoeien. Met bomen dragen we bij aan het oplossen van problemen die ontstaan door verstedelijking en klimaatverandering. Bouwen aan een gezonde stad, met elkaar. Dát is wat we doen en graag vertellen. 

Werk met bomen

Nationale Bomenbank

Een landelijk werkend familiebedrijf met enthousiaste boomspecialisten; dat is Nationale Bomenbank. Werken aan gezonde bomen voor een gezonde stad is onze drijfveer. Dat doen we al meer dan 50 jaar. Daarmee bedienen wij met name gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties, vanuit onze vestigingen Amsterdam, Bleskensgraaf en Mill. Nationale Bomenbank is onderdeel van NBB-Groep. NBB-Groep huisvest circa 70 mensen. In deze groep houdt Nationale Bomenbank zich bezig met uitvoerend boomwerk en zusterbedrijf Terra Nostra met onderzoek en advies bij bomen.

Over ons.

Terra Nostra

Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem, is jouw betrouwbare kennispartner voor alles wat met bomen te maken heeft. Wij zijn een adviesbureau met medewerkers die een grote ‘drive’ voor bomen hebben. Onze medewerkers ontlenen hun kennis aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en weten die te combineren met hun ruime praktijkervaring. Daardoor kunnen wij adviezen en oplossingen leveren die praktisch uitvoerbaar zijn en toegespitst op de projectspecifieke omstandigheden.

Werk met bomen
Werk met bomen

Doorgroeien in je carrière.

Dat is pas een goed verhaal.

Of je nu werk maakt van boomverzorging, onderzoek, inspectie, techniek of onderhoud, bij Nationale Bomenbank en Terra Nostra groei je uit tot boomexpert. Zo klimmen we samen naar jouw top; waar je interesse ook ligt.

Werk met bomen

Werk met bomen.

Dan heb je wat te vertellen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang